Турският Брад Пит, както го наричат заради приликата му с холивудския актьор - Къванч Татлъту, хвърли в смут феновете си. Причина хиляди почитатели на най-известния и скъпоплатен актьор в Турция да възнегодуват срещу любимеца си е твърдението, че биел съпругата си - дизайнерката Башар Дизер.

View post on Instagram
 

Красавицата била обект на физическо насилие от страна на мъжа си. Или поне така твърди водещата на предаването на Söylemezsem Olmaz - Бирджан Балип, научаваме от "Монитор".

View post on Instagram
 


Близки до двойката споделили пред Балил, че звездата от хитови сериали като „Перла“, "Забраненият плод" и "С Русия в сърцето" имал сприхав характер и често палел фитила, като посягал безжалостно на нежната си половинка. Самата журналистка обаче подлага твърденията на съмнение, смятайки ги за чиста спекулация от страна на недоброжелатели на актьора.

View post on Instagram
 


Да припомним, че Татлъту и Дизер, бяха засечени на плажа в района на Урла, Измир, в компанията на своя домашен любимец. Според очевидци двойката се наслаждавала на морските вълни от палубата на луксозна яхта.

В миналото Къванч има няколкогодишна романтична авантюра с Мис Турция 2002 – Азра Акън. 6 години по-късно двамата се разделят, а през 2011 г. отново се събират, за да сложат през 2013 г. край на връзката си, този път окончателно. През 2016 г., след 3-годишна връзка, Къванч сключва брак с младата и красива модна дизайнерка. По ирония на съдбата човекът, който ги запознава, се оказва именно бившата годеница на Къванч - Азра Акън.

Интересен факт около избраницата на Татлъте е, че преди две години тя влезе в класация на 100-те най-красиви жени в света на американския сайт Top Beauty World. Тогава 36-годишната актриса (днес на 38 г.) и майка на 7-годишни близначки (днес на 9 г.) от предишен брак бе поставена на 17-а позиция в чарта.

Към момента двамата все още нямат общи деца.

View post on Instagram
 

Четете още: Къванч Татлъту: Турският Брад Пит с най-големия хонорар