Почина Бърта: Сърдитата дама, която все пак обичаше чичо Чарли

Днешният ден започна с много тъжна новина - 77-годишната актриса, Кончата Феръл, която всички познаваме като Бърта от "Двама мъже и половина" си отиде от този свят. Дамата с най-ироничната и в същото време чаровна усмивка, без която сериалът едва ли щеше да е толкова успешен.

Актрисата е починала вчера, а причината е усложнения, настъпили след сърдечен арест. По официална информация Кончата е поела последния си дъх, заобиколена от най-близките си хора в болница в Шърман Оукс.

Чарли Шийн, с когото актрисата си партнираше в култовия сериал "Двама мъже и половина", не пропусна да сподели скръбта си в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

"Абсолютна сладурана, завършен професионалист, истински приятел, шокираща и болезнена загуба. Бърта, уменията ти да поддържаш дома са подозрителни, но беше перфектна в поддържането на хората", гласи посланието на актьора в Туитър.

Здравословните проблеми на Кончата започнаха още в началото на тази година и тя неведнъж влизаше в болница, отново заради сърдечен арест. Този път обаче тя не можа да се пребори за живота си.

Сбогом, Бърта, ще ни липсваш!

View post on Instagram
 

Четете още: Меган Фокс запозна новия си мъж с децата