Камерън Диас съжалява, че е родила късно, иска да живее до 107, за да види внуците си

Камерън Диас е от звездните дами, които изпитаха тръпката на майчинството за първи път в по-късен етап от живота си. И причината за това съвсем не е било излишна суета или липса на желание да има дете, а репродуктивни проблеми, които така и не успя да разреши. Актрисата изненада света, след като по-рано тази година съобщи, че е станала майка на момиченце.

Малката принцеса носи името Радикс и е дошла на бял свят, благодарение на услугите на сурогатна майка. Въпреки това обаче Камерън е безкрайно щастлива, че днес може да прегърне рожбата си, която се радва на огромната любов на родителите си. Щатливият татко е дългогодишната половинка на звездната актриса - Бенджи Мадън.

Камерън сподели в интервю, че в момента минава през труден период, тъй като е притеснена от факта, че с дъщеря ѝ имат 47 г. разлика. Актрисата разкри страховете си, че няма да може да бъде до детето си достатъчно дълго и единственото, което си пожелава, е да доживее дълбоки старини, за да може да бъде до Радикс възможно най-много време.

View post on Instagram
 

"Много хора се женят и създават семейство, докато са млади. А аз го правя във втората половина на живота си. Затова се чувствам много притеснена, защото ми се иска да доживея до 107 г., за да бъда до Радикс", откровена е Камерън.

Въпреки това, актрисата споделя, че в момента е изключително щастлива и това е най-красивият етап от живота ѝ. Дори е благодарна за това, че е създала семейство на по-късна възраст, тъй като изборът ѝ да го има е достатъчно осъзнат. Също така добави, че Холивъд и снимачната площадка никак не ѝ липсват, тъй като се е отдала изцяло на себе си и семейното щастие.

View post on Instagram
 

Четете още: 3 неща, които издават, че той прави невероятен секс