Джиджи Хадид и Зейн Малик отпразнуваха първия си Хелоуин в компанията на дъщеричката си. На профила си в Инстаграм звездната двойка сподели мил кадър от празничния ден, на който двамата родители са впили умилителен взор в рожбата си.

Бебето лежи в ръцете на татко Зейн, пременено в костюмче на Хълк и шапка с черен помпон. За да скрие лицето на детето си, Хадид е използвала гиф на зеления супергерой.

View post on Instagram
 

„Моят първи Хелоуин“, написа тя под семейния портрет. Както виждаме, за себе си известната манекенка е избрала да се облече в син костюм. Малик пък е заложиил на образ от любимия си „Хари Потър“, дегизирайки се като член на дом Слидерин.

Припомняме, че двамата приветстваха на бял свят първата си рожба през септември, тази година. Името на момиченцето обаче все още не е известно на широката аудитория. Двойката успя да запази дълго време в тайна и бременността.

За сметка на това обаче, още щом роди, Хадид започна често да споделя постове и снимки на подаръците, които нейни приятели ѝ изпратиха и продължават да изпращат по повод раждането. Дизайнерско одеяло на Versace, както и различни дрешки и играчки, са част от даровете, които Джиджи получи специално за дъщеричката си.

В момента младото семейство се е отдало на идиличен живот във ферма в Пенсилвания, далеч от любопитните погледи на фенове и папараци. „Хадид иска да осигури по-спокойно детство за дъщеря си и да я отгледа далеч от общественото внимание“, казва източник, близък до двойката. По думите му тримата се чувстват прекрасно в ранчото и за нищо на света не биха го заменили с големия град.

View post on Instagram
 

Четете още: Камерън Диас съжалява, че е родила късно, иска да живее до 107, за да види внуците си