Първата битка между Амбър Хърд и Джони Деп в съда приключи. Актьорът вече е "бияч на съпруги", чиято кариера е пред разпад, а Амбър Хърд е жертвата на неговото насилие, която вдигна щур купон след произнасянаето на присъдата.

Джони Деп изгуби делото за клевета срещу в. "Сън", в който бе наре1ен "бияч на съпруги". Припомняме ви, че процесът започна през лятото тази година и вече е решено - актьорът основателно е определен като насилник. Известно е, че двамата с Амбър Хърд имам разногласия, които са започнали още преди развода им. От световните медии сме запознати с не една или две зловещи истории, които доказват, че и двамата са упражнявали насилие един върху друг. Съдията изслушал всички показания на Деп и Амбър по делото, не бяха пропуснати и детайли от извънбрачния им живот, включващи страстта на Джони към алкохола и наркотиците.

Съдът определи, че думите "бияч на съпруги" са верни по същество и поради тази причина искът на актьора за клевета е бил отхвърлен. И докато Амбър е на върха на щастието и празнува загубата на бившия си съпруг в съда, Джони може да изгуби сериозна част от репутацията си в Холивуд.

Известно е, че в големите продукции за милиони долари не се допускат актьори, които са признати за насилници. Тази тема е особено назряла през последните години след зараждането на движението MeToo, което защитава жените, претърпели насилие.

Амбър разкри за 12 случая, в които бившият ѝ съпруг се е превръщал в ревниво "чудовище" и си е позволявал да я души, бие и рита. Неотдавна тя сподели и снимки от последствията по лицето ѝ след поредния побой.

Джони Деп също обвинява Амбър в насилие. Очаква се двамата отново да се срещнат в съда през май 2021 г.

Междувременно г-ца Хърд бе забелязана да прегръща приятели и роднини от радост и дори ѝ бе подарен огромен балон под формата на шампанско. Според съдията почти всички случаи, за които Амбър е обвинила Джони в насилие, действително са се случили. Деп от своя страна обвини Хърд, че лъже и също така я определи като "златотърсачка", но тези твърдения бяха отхвърлени от съда.

Предстои да разберем какво бъдеще се очертава за кариерата на Джони Деп, а и също какъв ще е изходът от другите дела между него и Амбър Хърд.

Четете още: Памела Андерсън: Чувствам се по-пухкава след карантината