Катето Евро: Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители

Актрисата Катерина Евро е много емоционален човек. Тя много обича внучка си - малкото Кате, което, както се досещате е кръстено на нея. И непрекъснато споделя снимки в социалните мрежи, на които тя и внучка ѝ готвят заедно или просто се забавляват.

В последната си публикация Катето Евро публикува снимка на сина си - тв водещият Александър Кадиев, на която той се забавлява с дъщеричката си в центъра на София.

View post on Instagram
 

А емоционалният текст под снимката, развълнува последователите на звездата от "Оркестър без име": "Бях на възрастта на Кати, когато се разделих с баща си и никога не го видях повече... Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи."

Катето Евро е на 5 години, когато остава сама с майка си и брат си Петър в София, докато баща ѝ остава в Албания, която затваря границите си. Всяка връзка с него била прекъсната. И актрисата не успява да види повече баща си, който умира на 48 години. Едва преди десетина години популярната тв водеща отива в родния град на баща си и се среща със свои роднини.

Според някои обаче, текстът има за цел да намекне на сина на Евро, че за децата е важно да имат мама и тате.