Какво си пожелаха от Дядо Коледа децата на Кейт и Уилям

Децата на принц Уилям и съпругата му Катрин Мидълтън изпратиха най-съкровените си желания до Дядо Коледа.

Принц Джордж (7 г.), принцеса Шарлот (5 г.) и принц Луис (2 г.) са написали в писма до добрия старец какво искат най-много за Коледа - любимото им време от годината. Освен да получат подаръци, тримата вече нямат търпение да украсят и коледното дръвче заедно с близките си. Всичко това разкри в пост в Инстаграм майката на Кейт - Карол Мидълтън.

View post on Instagram
 


От думите ѝ става ясно, че знатните малчугани имат различни интереси. Оказва се например, че по вкус Шарлот си прилича повече с Луи, отколкото с по-големия си брат - Джордж.

Докато Джордж е обсебен от страстта си към хеликоптери, самолети и морска биология, сестра му е влюбена в гимнастиката, а отскоро посещава и класове по йога за деца. Гмуркането пък е новият спортен блян, който Джордж смята да реализира, като порасне.

View post on Instagram
 

Баба Карол сподели още, че тази година ще украси коледното дърво с четиримата си внуци, но заради пандемията това ще се случи виртуално - през платформата Zoom.

65-годишната бизнес дама издаде, че любимите ѝ асистенти при украсяването на дома за коледните празници винаги са били внуците ѝ принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи и сина на Пипа Мидълтън - Артър Матюс.

Това е първата година от 33 години насам, в която в Сандригам няма да се състои семейна Коледа с всички членове на кралската фамилия. В момента кралицата се е изолирала в замъка Уиндзор с принц Филип - сигурен знак, че херцозите на Кеймбридж ще прекарат празника със семейство Мидълтън за първи път от 2012 г. насам.

Четете още: Мелания отново смая света с коледната украса на Белия дом (снимки и видео)