Автор
Люблена Папазова

Ралф Лорън и Сваровски на клетвата на Байдън (Видео)

Инагурацията на новия американски президент Джо Байдън е новина номер едно за всички световни медии, но Woman.bg избра да ви разкаже за един не много коментиран аспект от церемонията. Верни на читателките си, първи ви информираме за тоалетите, които избраха Байдън и съпругата му, както и бляскавите тоалети на светски звезди като Лейди Гага и Джей Ло. Си Ен Ен уточнява, че всички от новия екип на Белия дом са избрали американски дизайнери за важната дата. Ралф Лорън облече Байдън и съпруга на вицепрезидента Камала Харис.

Джил Байдън бе направо ослепителна в синьо, като палтото и маската бяха декорирани с кристали и перли „Сваровски“.

Тоалетът е дело на луксозна модна къща, създадена само преди няколко години на дизайнерката от щата Колорадо Александра О Нийл. Нейни клиенти са още Приянка Чопра и Кейт Хъдсън. Камала Харис, облечена в лилаво, избра двама чернокожи дизайнери за своя тоалет-Кристофър Роджърс и Серджо Хъдсън.

Според модните експерти във Вашингтон избора на американски дизайнери показва връщане към стила, наложен от семейство Обама, защото тогавашната първа дама Мишел винаги даваше предимство на дизайнери от САЩ.

За днешния ден тя също бе решена в пурпурно като вицепрезидента и друга първа дама-Хилъри Клинтън. За разлика от Мишел Обама Мелания Тръмп предпочиташе европейски дизайнери. Днес тя си тръгна завинаги от Белия дом в палто на „Шанел“, чанта на „Хермес“ и рокля на „Долче и Габана“.

Не можем да не отбележим уникалната рокля на Лейди Гага в червено и черно с огромен гълъб на мира на дясното й рамо. Джей Ло пък заложи на цвета на невинността-бялото в дреха на "Шанел" и разкошни бижута от перли.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия: Направих аборт с близнаци на рождения си ден