Къванч Татлъту влиза в ново поприще. Ето кой ще му помага

Турската звезда - Къванч Татлъту, по когото въздишат много жени от цял свят, е решил да се захване с нов бизнес, нямащ нищо общо с киното и телевизията.

Откакто красавецът приключи снимките за сериалите "Организирани работи" и "Ирония на съдбата" през 2019 г., няма филмови ангажименти, а времето лети. Все пак актьорът успя да запълни въпросните месеци с изявите си най-вече като рекламно лице на един от най-популярните модни брандове в Турция. Но явно това не е достатъчно за амбициозния Къванч и сега той е решил да създаде своя собствена марка.

View post on Instagram
 

Всъщност ходът на Татлъту не е никак необичаен в сегашните времена, когато все повече знаменитости по света се преориентират към инлуенсърската дейност в търсене на допълнителен доход. Възможността от създаване на козметични или фешън брандове не е подмината и от редица звезди от южната ни съседка, сред които и чаровния Къванч.

Звездата от "Ирония на съдбата" не за първи път се захваща с подобна бизнес инициатива. Преди години той планираше да отвори магазин за месо, но се отказа още преди да стане факт, поради липсата му на опит в хранителната индустрия.

Сега обаче Татлъту не е сам в новото си начинание. Компания в него ще му прави съпругата му Башак Дизер, която е стилист и дизайнер с богат опит, издават още таблоидите.

View post on Instagram
 

Според тях именно сериозните продажби на бранда, чието лице бе актьорът в продължение на години, са вдъхновението на Татлъту към предприемането на тази крачка.

Надяваме се новата работа на 37-годишния Къванч да не отнема цялото му време, така че да му остава по малко и за снимачната площадка, откъдето да продължава все така да радва с обаятелния си блясък женската аудитория на турските сериали.

View post on Instagram
 

Четете още: Турската красавица Амине Гюлше се връща на екран