Дъщерята на Хайди Клум показа гаджето си на Св. Валентин

Запомнете името Лени Клум, защото ще го чуваме все по-често. Това е 16-годишната дъщеря на супермодела Хайди Клум, която определено върви по стъпките на майка си. Младото момиче вече е пораснала приказна красавица, чиято кариера в модата тепърва започва и напълно има подкрепа на Хайди.

Вчера Лени показа настоящия си любим, който очевидно я прави много щастлива. Тя му се обясни в любов, като написа, че го обича и сподели кадър с него в Инстаграм. Той се казва Арис Рачевски, две години по-голям е от дъщерята на Хайди и се занимава с хокей. Не е известно от колко време се срещат, но определено можем да кажем, че си подхождат.

Лени е едно от четирите деца на Хайди Клум. Нейният биологичен баща е италианският бизнесмен Флавио Бриаторе, но супермоделът се разделя с него, докато е бременна и започва връзка с певеца Сийл. Когато Лени се ражда, музикантът я признава за своя дъщеря. След нея Хайди ражда още три деца. Двамата се развеждат през 2014 г. и доскоро моделът не се появяваше с други мъже пред света. В момента Клум е щастлива с далеч по-младия от нея китарист на Tokio Hotel и дори сключи тайно брак с него през 2019 г.

View post on Instagram
 

Звездата на Лени Клум изгря през декември 2020 г., когато се снима за корицата на Vogue. Гордата ѝ майка не можа да скрие радостта си и я поздрави в социалните мрежи за успеха.

Четете още: Мишел Обама стартира собствено кулинарно шоу