Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов не спира да се самоусъвършенства. Красивата половинка на отишлия си през февруари 2018 г. собственик на верига хотели "Шарлопов комплекс" се похвали с нов голям успех.

44-годишната блондинка доказа, че не е била с видния милионер заради парите му, които е наследила след смъртта му. Последователите ѝ в социалните мрежи се убедиха в това, след като елегантната дама позира гордо и триумфално до поредния си заслужен трофей.

На 3 Март защитих дипломната си работа. Благодаря на моите учители Проф. Захарина Савова, Мадлен Алгафари, Тинка Митева,...

Публикувахте от Boyana Sharlopova в Четвъртък, 4 март 2021 г.


"На 3 март защитих дипломната си работа. Благодаря на моите учители и всички колеги от Неорайхианската школа и най-вече на моя курс 22 за подкрепата, мъдростта и топлотата, с които ми помогнаха да премина по пътя на познанието и да се приема и обичам такава, каквато съм! Както е казал Карл Юнг: “Mъдростта не е нищо друго, освен излекувана болка”, споделя Шарлопова. Темата на нейната работа е: "Траурът през личния опит".

Хубавата Бояна не пропусна да поздрави и всички дами за празника на жената. "Честит празник! Красотата на жената не е в лицето. Истинската красота на жената е отразена в душата ѝ. Тя е грижата, която тя дава с любов, страстта, която тя показва. Красотата на жената расте с отминаващите години", написа тя преди броени часове на профила си във Фейсбук.

Честит празник! “ Красотата на жената не е в лицето. Истинската красота на жената е отразена в душата и. Тя е грижата,...

Публикувахте от Boyana Sharlopova в Неделя, 7 март 2021 г.


Днес, останала наследница на огромно състояние, изчислявано на между 150 и 300 милиона лева, Бояна е видимо разхубавила се и се наслаждава на прекрасен живот.

Припомняме, че през лятото на 2020 г. из медийното пространство плъзна новината, че имала връзка с шофьора на покойния си съпруг. Вероятно новата любов ѝ е повлияла доста стимулиращо, тъй като през последните месеци тя започна публикуваше доста предизвикателни и секси снимки, каквито трудно можеше да видим, докато българският Доналд Тръмп бе жив.

През декември миналата година тя дори си сложи филъри на устните, или поне така твърдят таблоидите.

Синеоката блондинка, която е майка на четири от петте му деца, свали траура година и три месеца след смъртта на предприемача. Докато двамата се радваха на любовта си, Бояна изглеждаше доста по-консервативно, което според жълтите издания у нас се дължало на патологичната му ревност.

Четете още: И вдовицата на Шарлопов наду устни. Няма да я познаете! (Снимка)