Мария Бакалова влиза в холивудски проект за Vogue с рокля на Chanel

Българската гордост Мария Бакалова, която не спира да жъне успех след успех с ролята си във филма "Борат 2", се похвали в Инстаграм профила си с поредната звездна новина около себе си. Този път нашето момиче ще бъде част от холивудския проект на британския Vogue, който включва 27 от най-големите звезди в света.

Ликът на Бакалова ще изгрее редом до лицата на такива знаменитости като Кейт Уинслет, Франсис Макдорманд, Еди Редмейн, Виола Дейвис, Оливия Колман, Аманда Сейфрид, Кери Мълиган и Джоди Фостър.

View post on Instagram
 

Рокля на Chanel е тоалетът, в който този път влиза Мария за снимките в броя. Елегантната фотосесията е направена на фона на култовия надпис Hollywood.

Откакто славата ѝ се усмихна, Бакалова блести в тоалети на все именити дизайнери, каквито са Dior, Armani и Prada.

View post on Instagram
 

Припомняме, че вчера Мария с радост сподели новината, че е получила още една изключително престижна номинация – за британските филмови награди БАФТА. Тя е номинирана в категорията за поддържаща роля, където ще се конкурира за статуетката с Ниамх Алгар, Косар Али, Доминик Фишбек, Ашли Мадекве и Юн-джун Юн.

Да отбележим още веднъж, че Бакалова вече спечели наградата "Изборът на критиците" за ролята си във филма "Борат 2". Дали и този път талантливата българка ще грабне приза, ще стане ясно на 10 април.

"Земя на номади" на Клои Жао пък е заглавието с най-много номинации от Британската академия. Продукцията ще се бори в общо 7 категории, сред които основни такива като за филм на годината, най-добри режисьор и актриса. С номинации в 6 категории са Манк, Обещаваща млада жена, Мавританецът и Минари.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Бакалова - без награда, но блестяща в приказна рокля на Armani