Поредната лъжа на Меган, която кралицата никога няма да прости

След интервюто, което даде пред Опра Уинфри, Меган категорично влоши отношенията си с кралската фамилия завинаги. Въпреки че кралица Елизабет отговори великодушно и с уважение на тежките обвинения от страна на херцогинята, постъпката на Маркъл едва ли някога ще бъде забравена.

Несъмнено една от най-тежките критики, които Меган отправи към кралското семейство, бе, че никой не се е отзовал, когато принц Хари е помолил за помощ, подтикнат от признанието на съпругата си, че обмисля самоубийство. Напротив - Меган дори заяви, че е получила отказ да се срещне със специалист, който да ѝ подаде ръка в този тежък момент. Е, вчера приближени до семейството съобщиха, че херцогинята е нанесла жестока обида, тъй като не само никой не е отказал да ѝ помогне, но Елизабет ѝ осигурила най-доверения си експерт Саманта Коен, която да се грижи за всички трудности около Меган и Хари. Всъщност дамата е пожелала да напусне позицията си, но кралицата я помолила да остане и да работи за херцозите на Съсекс, което било огромен жест от нейна страна.

Маркъл е имала възможността да комуникира и да получи помощ от редица квалифицирани лица, но не пожелала да послуша никого. Принц Хари също не желаел да се вслуша в съветите на експертите, които се грижели за тях.

Меган заяви още, че никой не се е грижел тя да бъде добре запозната с протокола и дори се наложило да се обръща към търсачката Гугъл за помощ. Херцогинята твърди, че не е имало кой да я навигира как да се държи, как да говори, как да кръстосва краката си и изобщо всичко, което е необходимо да прави една кралска особа.

За момента от кралското семейство старателно запазват мълчание, докато тече разследване по обвиненията, отправени от Меган и Хари. Предстои личен разговор между херцозите и Нейно Величество.

Четете още: Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже