България в шок: Мис Джуки на диванчето на Рачков, или защо това не е нормално!

29 март 2021 | 09:21
38825
31
Instagram
31

“Забраненото шоу на Рачков” предизвика разпалени полемики в Мрежата с последния си епизод. Водещият бе поканил Симона Галинова, първията трансексуален участник в конкурса за плеймейт и бургаското Барби Андреа Иванова, за да дискутират заедно темата “За и против силикона”.

“Големите гърди в днешно време хранят не само децата, но и майките. Не само ги хранят, но и джип могат да им купят. Въпреки това съм убеден, че с нищо не трябва да се прекалява, особено с т.нар естетична хирургия. Не може естетиката ви, скъпи дами, да влиза в стаята половин минута преди вас. На някои жени, за да маневрират из стаята им трябва парк троник.” - стартира анонса си Рачков.

Водещият започна разговора със Симона Галинова, която разкри, че и по лична карта вече не се казва Симеон. Рачков побърза да се пошегува със ситуацията с думите: “Махнал едни топки и качил други нагоре”. Симона пък влезе в тона на шоуто с репликата “Качих топчиците нагоре”. Галинова разкри още, че си е поставила 2 х 400 кубика силикон. “Аз никога не съм изглеждала като мъж, от малка приемам хормони, просто сега се чувствам себе си. Скрила съм си снимките като момче и не искам да ги виждам." - допълни тя. 

Разговорът с българското Барби, също продължи в шеговития тон на шоуто.

“Аз не мисля, че тогава съм била грозна, просто сега се харесвам доста повече. Имам устни, гърди, изрусена коса, мигли, скули нямам все още” - разкри Андреа. Рачков не пропусна да попита силиконката как чопли семки с тези устни и ходи ли на мачове. “Ходила съм на мачове, но не обичам семки” - отговори чистосърдечно тя. На темата за силикона Андреа разкри, че си е сложила 2х 600 кубика и планира догодина да стигне поне до 1200 на гърда.


Част от зрителите на предаването изразиха силното си възмущение от факта, че Рачков е поканил двете си гостенки и по този начин популяризира техните виждания за живота. “Моите извинения, но Рачков заора в дъното… Два изрода в праймтайм…” и “не съм гледала това нещо и няма да го гледам и срещу много пари, достатъчно ми се повдига и само от тая снимка, а нивото на тази тв и този човек са си същите .... не виждам някакво развитие.” и “Ужас на ужасите, кошмари сънувах след като го гледах” - бяха само час от коментарите.

Още по темата

Коментари

31 фен
  30 март 2021 | 18:07 отговор
 

Има коментар,за секс разкази.Ако г-жата,не знае,да й кажем.Майката,на Чарли,Алън Харпър,се бе барнала,тъй,но не сядаше,на дупето си.Пък това е филм,а не на живо,при гооооооооооооооооооооооооолемия Рачков,колко да е голям,метър,метър и нещо,а шоуто му нищо.Ми тук е така,показват ги млади по БНТ,после на средна възраст,по БТВ(слави),а сега,в пенсионно-динозавърска възраст,при Цикатридис,Рачков.

 
30 ик
  30 март 2021 | 15:48 отговор
 

урод

 
29 Анета Вълкова
  30 март 2021 | 15:33 отговор
 

Жена от Варна съм, на 37г, семейна с две деца.Омъжих се рано и до миналата година не бях изневерявала на съпруга си.Привлекателна съм, красива и чаровна, със спортно тяло.Не ми липсваха ухажори, доста мъже се опитаха да ме вкарат в леглото си, но без успех.Миналото лято си купихме нов диван и наехме частен превоз.С мъжа ми и негов приятел чакахме пред входа на блока, но превозвача закъсня и приятеля на мъжа ми си тръгна понеже закъснявал за работа.Мъжа ми също закъсняваше за работа и нервничеше.Най-после превозвача пристигна.Караше бял бус обрисуван с реклами на някаква ветеринарна клиника и приличаше на линейка.Шофьора беше симпатичен мъж на около 60г, с прошарена коса.Той се извини за закъснението и обеща да помогне на мъжа ми да внесат дивана.След като внесоха дивана, мъжа ми веднага тръгна за работата си, а аз предложих на шофьора да се изкъпе в банята ни, понеже беше плувнал в пот.Той се изкъпа, а аз почуках на вратата на банята за да му подам чиста хавлия.Той обаче отвори широко вратата на банята и пред мен застана гол чужд мъж с доста голямо мъжко достоинство.Аз се паникьосах малко и като се поуспокоих си спомних:мъжа ми замина за работата, децата са на училище, бях сама с този гол мъж.А той се бършеше с хавлията докато члена му се мяташе насам натам.Възбудих се, а шофьора забеляза това и ме притегли с ръце към себе си.Натисна раменете ми надолу и аз коленичих.Целувах члена му, а той се одърви и стана с внушителни размери.Не помня кога съм се съблякла, осъзнах се в спалнята лежаща по гръб с разтворени крака пред чужд мъж.Желаех го, а той не се забави и проникна в мен.Члена му беше много по-голям от този на мъжа ми и усещането за мен беше страхотно.След като свършихме, шофьора си замина, а аз останах да лежа в леглото.Не съжалявам за това, което направих.Известно време след това все се изкушавах да звънна на шофьора и да го повикам, но преди месец изтрих номера му за да не се изкушавам повече. Анета

 
28 Мими
  30 март 2021 | 12:59 отговор
 

Свят широк, хора разни! За всички има място под слънцето. Всеки е свободен да прави със себе си каквото пожелае.Стига само да не вреди на останалите хора!Ако не ви харесва,превключете канала.Тези,които само се възмущават от всичко и от всеки, с нищо не са по-добри от тези "миски".

 
27
  30 март 2021 | 12:55 отговор
 

Тая мадам отде има пари за силикон?

 
26 Иван
  30 март 2021 | 11:05 отговор
 

Значи. Имах телевизор дълги години, стоеше в хола на специално място в библиотеката, направена по поръчка, но се износи. Махнах го и ме прихвана нещо да си купя хубав нов ресийвър. Турих го на мястото на телевизора и така си събрах цялата уредба хубаво на едно място. Купих и нов телевизор и започнах да се чудя къде да го туря пък него. Стоя три-четири години на средата на леглото в спалнята, един ден се изнервих от него и го подарих на един приятел. Жена му го попитала: "Какъв е този човек, който ти подарява телевизор за 700 лева?" Той: "Какъв, какъв, просто ми е приятел." Тя: "Аха, приятел значи. Аз защо нямам такива приятели?!" Та вече от години нямам никакъв телевизор и се чувствам прекрасно. По която и да е телевизия всичко е пълен боклук. Отходната тръба на канализацията. Но не тази общата, а тази на клозета. По всички телевизии има само боклук от най-долната възможна проба. Най-вероятно няма да допусна никога повече телевизор в къщи.

 
25 Иван
  30 март 2021 | 10:36 отговор
 

woman.bg, с тия снимки ще направите инсулт на някого и ще ви съдят!

 
24 ужас
  30 март 2021 | 09:50 отговор
 

ужас на ужасите. какво доживяхме - грознотията, пошлостта и извратеността да са на мода. от къде идват тия ценности???

 
23 KOKO
  30 март 2021 | 09:26 отговор
 

TAKAVA GROZOTIJA NE SAM VIZDAL,NO SEGA VIDJAH.ZASHTO POKAZVATE TAKIVA IZRODI,TAJA E ZA PSIHIATAR I NA HALOIN DA HODI DA PLASHI HORATA PI SVETLO,ZA TAMNOTO DA NE GOVORIM.

 
22 KOKO
  30 март 2021 | 09:24 отговор
 

TAKAVA GROZOTIJA NE SAM VIZDAL,NO SEGA VIDJAH.ZASHTO POKAZVATE TAKIVA IZRODI,TAJA E ZA PSIHIATAR I NA HALOIN DA HODI DA PLASHI HORATA PI SVETLO,ZA TAMNOTO DA NE GOVORIM.

 

Добави Коментар

Най-четени