България в шок: Мис Джуки на диванчето на Рачков, или защо това не е нормално!

“Забраненото шоу на Рачков” предизвика разпалени полемики в Мрежата с последния си епизод. Водещият бе поканил Симона Галинова, първията трансексуален участник в конкурса за плеймейт и бургаското Барби Андреа Иванова, за да дискутират заедно темата “За и против силикона”.

“Големите гърди в днешно време хранят не само децата, но и майките. Не само ги хранят, но и джип могат да им купят. Въпреки това съм убеден, че с нищо не трябва да се прекалява, особено с т.нар естетична хирургия. Не може естетиката ви, скъпи дами, да влиза в стаята половин минута преди вас. На някои жени, за да маневрират из стаята им трябва парк троник.” - стартира анонса си Рачков.

View post on Instagram
 

Водещият започна разговора със Симона Галинова, която разкри, че и по лична карта вече не се казва Симеон. Рачков побърза да се пошегува със ситуацията с думите: “Махнал едни топки и качил други нагоре”. Симона пък влезе в тона на шоуто с репликата “Качих топчиците нагоре”. Галинова разкри още, че си е поставила 2 х 400 кубика силикон. “Аз никога не съм изглеждала като мъж, от малка приемам хормони, просто сега се чувствам себе си. Скрила съм си снимките като момче и не искам да ги виждам." - допълни тя.

Разговорът с българското Барби, също продължи в шеговития тон на шоуто.

“Аз не мисля, че тогава съм била грозна, просто сега се харесвам доста повече. Имам устни, гърди, изрусена коса, мигли, скули нямам все още” - разкри Андреа. Рачков не пропусна да попита силиконката как чопли семки с тези устни и ходи ли на мачове. “Ходила съм на мачове, но не обичам семки” - отговори чистосърдечно тя. На темата за силикона Андреа разкри, че си е сложила 2х 600 кубика и планира догодина да стигне поне до 1200 на гърда.

View post on Instagram
 


Част от зрителите на предаването изразиха силното си възмущение от факта, че Рачков е поканил двете си гостенки и по този начин популяризира техните виждания за живота. “Моите извинения, но Рачков заора в дъното… Два изрода в праймтайм…” и “не съм гледала това нещо и няма да го гледам и срещу много пари, достатъчно ми се повдига и само от тая снимка, а нивото на тази тв и този човек са си същите .... не виждам някакво развитие.” и “Ужас на ужасите, кошмари сънувах след като го гледах” - бяха само час от коментарите.