Глория показа как целува внучка си и снимки от погачата

Глория е най-щастливата и горда звездна баба, която сме виждали до този момент. Фолкдивата, която се сдоби с внучка преди малко повече от месец, не спира да споделя в социалните мрежи колко е радостна от появата на своята наследница и колко е горда с дъщеря си, която вече е майка.

Вчера Глория сподели снимки от поредното щастливо събитие, а именно погачата на малката Галина. Женското парти се е състояло в дома на певицата, който бе приказно украсен с розови и златни балони, а на голяма стойка за снимки бе изписано: "Погачата на Галина".

Глория не пропусна и да публикува кадри на дъщеря си Симона, която щастливо държи малкото си бебе, облечено в елегантна бяла рокля. Един от най-впечатляващите елементи от празника несъмнено бе розовата торта, с която били почерпени гостите:

Няколко часа по-късно фолкдивата продължава да споделя радостта си от появата на Галина на бял свят, като сподели трогателна снимка как я е прегърнала и целува с цялата си любов. Това е първата снимка, на която Глория показва толкова отблизо първородната си внучка.

View post on Instagram
 

Четете още: Звездите полудяха! И Анелия си клъцна носа