Вчера в медиите се появи информация, че поп-фолк певецът Константин е постъпил в болница.

Предположенията бяха, че е заболял отново от ковид-19, но се оказа, че той всъщност е предприел серия от възстановяващи интервенции, след операцията от херния, която претърпя преди година.

В болничното заведение той е получил коктейл от минерали и витамини – нова и модерна технология за подмладяване и възстановяване, на която се подлагат топ спортисти като Роналдо и Меси. Близки до звездата споделиха, че една процедура е на стойност 15 000 лв, съобщи „Телеграф“.

View post on Instagram
 

Поп-фолк певецът Константин е предприел серия от козметични интервенции, една година след като го оперираха от херния. Преди дни той е бил приет в болница за вливане на коктейл от минерали и витамини – нова и модерна технология за подмладяване и възстановяване, на която се подлагат топ спортисти като Роналдо и Меси. Близки до звездата споделиха, че една процедура е на стойност 15 000 лв.

View post on Instagram
 

В типичния си комичен стил Константин успя да изправи на нокти последователите си в Instagram. Там той публикува стори от болничното легло, като камерата е уловила и превръзката на дясната му ръка. Малко след това плъзнаха слухове, че влошеното му състояние е предизвикало необходимост от преливане на кръв. Оказа се обаче, че това далеч не е така и Коцето се стреми да върне добрата си форма след операцията, която претърпя.