Жената до Милен Цветков просълзи зрителите с разтърсваща изповед една година след смъртта му

На 19 април се навърши точно една година от трагичната смърт на любимия на цяла България журналист и телевизионен водещ Милен Цветков. Той издъхна навръх Великден при ужасяващ пътен инцидент на столичния булевард "Черни връх".

Тогава Милен бе блъснат от пиян и дрогиран 22-годишен шофьор, докато чакаше на светофар, а всички ние останахме потресени и съкрушени от асбурдния и с нищо непредизвикан начин, по който той си замина.

За да сподели своите емоции и болка от загубата на любимия си, в студиото на предаването "На кафе" бе гост жената до него – нумероложката Милена Иванова – ЕА. Повод за поканата бе новата ѝ книга "379 дни с Милен Цветков", посветена на връзката ѝ с журналиста и последната година от живота на известния тв водещ, която той бе споделил с нея.

За Милен днес при Гала в “На кафе”

Публикувахте от Milena Ivanova-Ea в Понеделник, 19 април 2021 г.

В интервюто пред Гала Милена разказа за първата им среща, за първите искри на любовта между двамата, за първото посещение на Милен в дома ѝ, за първия им скандал и за последния ден от неговия живот.

За първи път двамата се срещат преди около 4 години, когато Милена е поканена в неговото предаване като нумеролог. Първото, което тя прави преди гостуването си в предаването на Милен, е да провери датите на раждане. Изчисленията ѝ обаче, разкрили, че тя и Милен са възможно най-несъвместимата комбинация. Това, разбира се, не попречило на Милена да откликне на поканата да участва в "Часът на Милен Цветков" няколко пъти.

По време на едно от предаванията, в които тя е гост, той казва: "Винаги си личи колко много ме дразниш, но ето тук се вижда, че ние ще бъдем Милен и Милена".

Скъпи приятели, не пропускайте участието ми тази вечер в “Часът на Милен Цветков” по NOVA. Ще си говорим за успешната...

Публикувахте от Milena Ivanova-EA в Четвъртък, 23 ноември 2017 г.

Двамата обожавали да ходят на планина. Точно там Милен ѝ разкрива, че си е казал за нея: "С тази жена ще го карам по-полека". Цветков прави и друга важна изповед, а именно, че тя много прилича на неговата майка. Милен ѝ признава, че преживял силна драма около приемането смъртта на майка си, тъй като, когато тя починала, никой не ме у бил съобщил тъжната вест веднага. Той така и не успял да се прости напълно с нея и във връзките си с жените винаги търсел образа на майка си.

ЕА припомни на зрителите и за неподражаемото чувство за хумор на Милен Цветков. Когато за първи път отишъл на гости в дома ѝ, той казал, че там е прекалено бяло и има много ангели. Пошегувал се, че веднага си тръгва. А после я попитал: "Милена, ангелите разрешават ли да се целуваме?"

В последния ден от живота на журналиста, малко преди катастрофата, Милена и Милен се разхождали по улицата и си говорели какво биха направили, ако спечелят милиони от тотото. Тогава той ѝ казал: "Нищо, Милена, така сме си добре".

Нумероложката разкрива още, че най-важните в живота му, най-скъпите на сърцето му хора са били неговите деца Калина и Боян. Именно във фонда за децата на Милен Цветков ще отидат и част от приходите от книгата ѝ. "Това е книга за любовта и паметта на Милен Цветков", отбелязва на финала на своята емоционална изповед Милена Иванова – ЕА.

Тези и още много други любопитни детайли от съвместния живот на Милена и Милен в годината, която двамата споделят заедно, ЕА описва в книгата си "379 дни с Милен Цветков".

Четете още: 1 година след смъртта на Милен Цветков - болката не е угаснала, делото за смъртта му още продължава!