Дами, знам, че искате да ви провери шефът на НАП, признайте си!

Ако видите опашки пред НАП, да знаете че има причина*. Защото да те проверява НАП си е кофти работа, но да те проверява настоящият шеф на НАП, си е съвсем друго нещо.

Новият шеф на НАП Румен Спецов е републикански шампион по културизъм за ветерани от 2014 г. и 2015 г. и медалист от редица престижни турнири. Подпомага активно подготовката на състезатели в различни категории, класирали се на призови места в България и чужбина. Персонален и онлайн треньор в интернет платформа и лицензиран съдия към Българска федерация по културизъм и фитнес. Яко, нали?

Най-вероятно той е и единственият данъчен инспектор у нас, който едновременно е експерт по здравословно хранене и културист с активна състезателна и треньорска дейност.

View post on Instagram
 

Но не се подвеждайте от външния вид! Този як мъжага има в професионалното си портфолио 14 години стаж в системата на НАП, където заема различни постове, а от два дни е и шеф!

Освен че е изявен атлет в редица спортове (хандбал, лека атлетика и бойни изкуства) и многократен шампион по културизъм, Румен Спецов има две магистърски степени от Стопанска академия „Д.А.Ценов“ в Свищов – по търговия и одит; и трета по Защита на национална сигурност от Полицейска академията на МВР в София.

Единственото му интервю е пред популярното списание "Жената днес", в което той дава и редица безценни съвети на дамите за здравословно хранене, отслабване и т.н.

View post on Instagram
 

"Дамите преди всичко трябва да осъзнаят, че за да отслабнат, трябва да спрат да гладуват и да започнат да се хранят. На второ място – трябва да пият вода и да започнат да спортуват – поне 3 пъти в седмицата. Гладът не е добър приятел, с глад можете преди всичко да се разболеете. За пълноценно намаляване на теглото, както и за поддържане на постигнати мечтани килограми водеща е ролята на хранителния режим.", казва Спецов.

Другият му съвет е да се движим и да бъдем активни. Както и да отделяме достатъчно време за пълноценен сън.

*Пишем този материал с усмивка и се опитваме да погледнем към по-свежата страна от живота, без да претендираме за политическа експертност :)