Нови горещи снимки на Джей Ло и Бен Афлек потвърждават връзката им

Още един сериозен знак, потвърждаващ, че Дженифър Лопес и Бен Афлек наистина са се събрали. Папараци отново успяха да уловят на камерите двамата, наслаждаващи се на компанията си един на друг.

На снимките, направени в понеделник, двамата вечерят заедно, а на някои от фотосите дори се прегръщат.

View post on Instagram
 

Първи новината за възродената любов на бившата звездна двойка съобщиха от списание „Пийпъл“ през май, позовавайки се на анонимни източници. Според информацията двамата са били заедно в щата Монтана, където Бен има къща. По твърдение на източниците седмица преди това Афлек гостувал в дома на певицата в Лос Анджелис.

View post on Instagram
 

Сред хората, които коментираха новия романс между Бен Афлек и Дженифър Лопес се оказа актьорът Мат Деймън, който е добър приятел на Бен. Тон нито отрече, нито потвърди слуховете, но отбеляза, че би бил много щастлив, ако двамата се съберат.

Афлек и Лопес се запознават по време на снимките на филма "Трудна свалка" през 2002 г. Скоро влюбените стават най-обсъжданата двойка, а папараци следят всяка тяхна крачка. Звездната двойка обаче не се чуди твърде дълго, измъчвайки феновете и обявява годежа си. Но... сватбата, планирана за септември 2003 г. така и не се състоява. Церемонията е отменена броени часове преди началото ѝ.

Четете още: Заедно са! Бен Афлек наистина целуна Джей Ло пред всички (снимка)