'Луи Вюитон' направи впечатляващ подарък на Мария Бакалова за 1500 евро

Мария Бакалова се похвали с подарък от луксозния моден бранд "Луи Вюитон". На профила си в Инстаграм първата българка с номинация за "Оскар" сподели снимка, на която държи в обятията си красив пищен букет от бели рози и божури и е облечена с впечатляваща блузата.

Към фотото с внушителните цветя от световната марка бургазлийката е написала следните думи: "I love you @louisvuitton". Моделът е част от новата колекция на бранда и струва над 1500 евро, а както виждаме, е и скъп дар за рождения ден на актрисата, който бе в края на мината седмица.

View post on Instagram
 


Модната марка "Луи Вюитон" облече Мария и в приказната бяла рокля, с която актрисата дефилира на червения килим на наградите "Оскар".

View post on Instagram
 

Бакалова, чиято звезда изгря с ролята ѝ на Тутар, отпразнува 25-ата си годишнина в Ню Йорк, където в момента работи върху предстоящото си заглавие Bodies, Bodies, Bodies.

През уикенда тя се отдаде на забавление в компанията на колеги от кинопродукцията, сред които Амандла Стенбърг, Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс и Рейчъл Ан Сенот.

View post on Instagram
 

Четете още: Лили Иванова издаде най-пазената тайна за хранителния си режим