Хари се връща във Великобритания до 24 часа, ето с коя принцеса ще спи по един покрив

Принц Хари ще се върне във Великобритания до 24 часа и ще бъде изолиран в имението Фрогмор, където живееше с Меган преди да емигрира в САЩ. Това съобщи британският таблоид "Дейли мейл" тази сутрин. В имението принцът ще прекара следващите дни в компанията на братовчедка си Юджийн и семейството ѝ.

Поводът за завръщането на херцога е откриването на паметника по случай годишнина от рождението на майка му, покойната принцеса Даяна. Събитието ще се състои на 1-ви юли и това ще бъде втората среща на Хари с кралицата, баща му Чарлз и брат му Уилям след погребението на принц Филип преди месеци. Както се очакваше, Меган няма да присъства на откриването, тъй като роди второто си дете от кралския наследник преди няколко седмици, но ще гледа събитието от имението им в Калифорния.

Въпреки че принц Хари няма да бъде сам в имението Фрогмор, домът е разделен така, че да не се засича с Юджийн и да бъде максимално безопасно с оглед на върлуващия ковид-19. Припомняме ви, че братовчедката на херцога роди първото си дете през август.

За разлика от погребението на принц Филип, този път експерти издават, че най-вероятно Уилям и Хари ще стоят рамо до рамо на откриването на статуята. Припомняме ви, че кралица Елизабет беше направила всичко възможно това да не се случва на изпращането на съпруга ѝ заради острите различия помежду им. Говори се обаче, че сега братята са готови да преодолеят всичките си пререкания, за да отдадат почит на покойната им майка.

Четете още: Поредната война започва: Меган настръхна, 10 бивши служителя ще свидетелстват срещу нея