Глория сътвори грандиозен гаф пред легендата Лепа Брена

Глория е на седмото небе от щастие. Фолкпевицата сбъдна голяма своя мечта - да пее на една сцена със самата Лепа Брена. Звездното събитие се случи на концерт в Козлодуй тази събота, по време на големия порой, придружен с градушка почти в цяла България.

Едновременно с това обаче, в старанието си да изтъкне уважението си към легендата на сръбската фолкмузика примата на фолка сътвори голям гаф.

View post on Instagram
 

"Била съм дете, когато се влюбих в песните ѝ! Сега пях с нея на една сцена! Велико преживяване бе за мен! Да си благодарен е в основата на моите успехи, а аз съм благодарна за всичко, което ми поднася съдбата", написа Глория минути след участието и срещата си с Лепа Брена.

View post on Instagram
 


Думите ѝ обаче веднага бяха изтълкувани от почитателите ѝ в негативен контекст. Те видяха в тях скандал, изразяващ се в това, че родната фолкдива е изтъкнала в изказването си колко по-стара от нея е Лепа Брена, която между другото никак не обичала да говори за възрастта си.

Лепа Брена се вбесявала на подобни вмятания, които ѝ напомняли, че вече е в една сериозна възраст. "Лепа е на 60 години, а Глория на 48. Не е толкова голяма разликата във възрастта им, за да говори, че "като дете" я слушала. Смешно е", ядовито отбелязват в социалните мрежи възмутени фенове.

Двете звезди пяха пред голяма публика в Козлодуй на 26 юни насред големия порой в столицата. И двете били мокри като кокошки в края на вечерта, но пък адреналинът ги държал до последно и нито за миг не помислили да отложат изявата си.

View post on Instagram
 

Четете още: Коцето изповяда чувствата си към старата любов Райна