Вики от Мастило изпоти феновете с гореща снимка от плажа

Виктория Терзийска, или както повечето от нас я знаем - Вики от "Мастило", се е отдала на слънчеви емоции край плажа. Телевизионната звезда в момента събира тен на морето в компанията на най-любимите си хора.

Кадърът, който тя сподели наскоро в профила си обаче, развълнува последователите ѝ. Певицата се пусна по бански с чаша в ръка и направи едно доста любопитно признание за майчинството.

View post on Instagram
 

"Майка на плажа, хванала здраво аперол в ръката си, да не изпусне ценната течност! Наздраве, за всички майки на плажа, в градовете, селата, в полето, в административните сгради, в болниците, в самолетите, в космоса! 24/7 майка, държиш аперола и не изпускаш момента!", гласи текстът към фотото.

Снимката ѝ грабна бързо вниманието не само защото на нея Вики е в секси поза, полулегнала на пясъка, а и заради написаното от нея. Впечатление прави, че непосредствено до певицата си играе и малката ѝ дъщеричка.

Припомняме, че неотдавна Вики сподели за преживения ужас в Барселона, където със съпруга ѝ били нападнати от крадци. Слава богу, двамата са невредими, а сега разпускат от негативните емоции край морския бряг.

View post on Instagram
 

Четете още: Натали Трифонова обърка пътен знак с... пилон