Автор
Ева Григорова

Ето го: Първият кадър от 'Сексът и градът' e вече тук

Когато през януари стана ясно, че сериалът ‘’Сексът и градът’’ ще се завърне на малкия екран, един от първите въпроси, които си зададоха феновете на поредицата беше “какво ли ще носят героините през 2021-а година?”.

Е, вече имаме възможността да се запознаем с новите модни тенденции, на които ще заложат трите актриси. HBO пусна първия ексклузивен кадър от поредицата, а на снимката Миранда, Кари и Шарлот позират на фона на Голямата ябълка.

View post on Instagram
 

Въпреки че оригиналният дизайнер на продукцията Патриша Фийлд е ангажирана с втория сезон на „Емили в Париж“ (сериал също на Дарън Стар – ), с модните решения в And Just Like That се е заела нейното протеже Моли Роджърс.

Модната библия сп. Vogue веднага реши да декодира тоалетите и да предположи по тях накъде ще се насочат героините на трите актриси в новите 10 епизода. От списанието смятат, че Миранда ще е успяла да внесе повече спокойствие и непукизъм в ежедневието си. Кари ще е намерила нов източник на смелост, докато Шарлот все още остава мистерия.

View post on Instagram
 


Феновете на поредицата също изразиха любопитни предположения на базата на фотоса. Според тях кошчето за боклук, което се вижда на заден план всъщност е свързано с решението на актрисата Ким Катрал да не участва в продължението на култовата поредица.