След 21-годишна връзка Ема от Спайс Гърлс най-накрая се омъжи (снимки)

Чаровната блондинка от култовата група Spice Girls мина под венчило за първи път! Ема Бънтън, която е щастливо обвързана с любимия си Джейд Джоунс от 21 г. насам реши, че е време да бъде булка и двамата си казаха "Да" вчера.

Самата певица сподели новината с няколко снимки в Инстаграм и определено успя да изненада феновете си. Ема и Джейд двама сина - Тейт (10г) и Беу (13г), но едва сега размениха брачни обети.

View post on Instagram
 

От кадрите, които Ема е споделила виждаме, че е заложила на къса бяла булчинска рокля, която е съчетала с тиара от цветя. Джейд пък е избрал да бъде облечен в доста шик блейзер Gucci, изискана кафява шапка, бял панталон и синя блуза. Вероятно сватбата е била в тесен семеен кръг, но хилядите поздравления в социалните мрежи съвсем не закъсняха.

Ема реши да сподели радостта си не само с красив кадър, в който се е сгушила в съпруга си, но и публикува секси стори как е кръстосала крака, а фокусът е върху жартиера ѝ. Блондинката получи безброй благопожелания, но сред първите звезди, които ѝ честитиха бяха Виктория Бекъм, Мелани Си и Мелани Би от Spice Girls.

Четете още: 10 правила, които ще ви превърнат в щастлива и успешна жена