Джей Ло показа плочки и награби страстно Бен Афлек (снимки)

Колкото и да не е за вярване, вчера Джей Ло отбеляза 52-рия си рожден ден. И макар годините да си минават, тя продължава да е все така ослепителна, а много млади момичета със сигурност завиждат за това супертяло.

Певицата реши да покаже на последователите си в мрежата как е отбелязала празника и сподели първата си снимка с Бен Афлек. Припомняме ви, че връзката им приключи преди цели 17 години, но от няколко месеца двамата отново са неразделни. И по всичко личи, че любовта им е още по-силна от преди.

Влюбената двойка е празнувала рождения ден на латинодивата по изключително романтичен начин - с пътешествие с яхта. Предполагаме, че купонът е бил в тесен приятелски кръг, тъй като не забелязваме други личности на снимките, освен Бен и Джен.

View post on Instagram
 

Типично за Лъвица, Лопес е била ослепително красива и е заложила на стилен секси тоалет за празника си. Тя за пореден път показа уникалното си тяло в оскъден бански, цветен летен шал с флорални мотиви и страхотни сандали на високи токчета. Не бихме могли да подминем без коментар, освен невероятното ѝ стегнато дупе, което е нейна запазена марка, но и впечатляващата преса, която показва с гордост. Личи си, че Лопес не е прекратила посещенията си във фитнеса, дори и след като се раздели със спортиста Алекс Родригес, който я запали по тренировките в залата.

Но освен стилната си визия, Джей Ло сподели и първа снимка с Бен Афлек в Инстаграм, на която двамата се целуват страстно, сякаш не биха се разделили никога повече. А дали скоро няма да има и сватба?

View post on Instagram
 

Четете още: Това ли е истината? Емилия напуска Пайнер