Андреа яко прекали: Показа голо дупе и изуми всички с тази снимка

Андреа определено е почитател на еротичните кадри и самата тя не спира да залива последователите си в мрежата с такива.

Блондинката, която очевидно вече е доволна от фигурата си, скандализира феновете с поредния кадър, който е сякаш като от филм за възрастни. На снимката фолкдивата е "облечена" в интересен модел бански от две части - прашки и горнище, което е с дълги ръкави и успява да "приюти" бюста ѝ само на половина.

Очевидно Андреа е усетила прекалено силен прилив на вдъхновение да бъде като порнозвезда или поне така изглежда от позата, която е заела. Тя отново е заложила на сочното си дупе, което показва с гордост. На снимката е клекнала и е сложила ръка върху задните си части, а за въображението на почитателите си не е оставила абсолютно нищо.

View post on Instagram
 

Няколко часа по-рано Андреа не е пропуснала и да покаже гърдите си за пореден път, като е споделила кратко видео как се любува на слънцето, плувайки в басейн. И тук не липсва еротика, тъй като бюстът на певицата е почти изцяло навън. Но последователите ѝ са забелязали съвсем друга подробност от визията ѝ, а именно че на видеото Андреа е с токчета в басейна и за пореден път я нападат заради голямата разлика във вида ѝ преди и след фотошоп.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте къде Лолита пръска 5 бона за пържоли, докато Гришо тренира в САЩ