Астролог разкри кога ще победим напълно коронавируса

Ситуацията с пандемията вече е доста отегчителна. Ако по-рано всички мислеха, че когато ваксината бъде най-сетне изработена, коронавирусът ще изчезне, сега знаем, че това няма да се случи толкова бързо. Ще приключи ли пандемията скоро и кога най-накрая ще победим смъртоносния вирус?

Ето и отговора на този въпрос, който руският астролог Михаил Чистяков, известен като "Д -р Питър", дава пред сайта Wday.ru. Експертът е убеден, че за да се посочи точната дата, трябва да се върнем в началото на пандемията и да видим в какъв астрологичен период се е случило всичко.

"В началото на 2020 г. се осъществява съвпадът на планетите Плутон и Сатурн. В тази връзка започват световните войни и други катаклизми“, казва астрологът.

Но Плутон и Сатурн отдавна са излезли от екзалтация, така че защо пандемията продължава? Оказва се, че не всичко е толкова просто, подчертава Чистяков. За да назовете датата на победата над опасния вирус, трябва да обърнете внимание на друга планета - Юпитер. Според астролога именно Юпитер влияе на глобалната пандемия и само неговото благоприятно местоположение ще направи възможно да се говори за края на труден период.

През юни 2021 г. Юпитер стана ретрограден, тоест тръгна в посока, обратна на обичайната, и започна третата вълна. Трябва да изчакаме Юпитер да се поправи (това ще се случи през октомври тази година), а след това да премине в добрия знак Риби (това ще случи точно преди Нова година), завършва Чистяков.

Но все пак правилното местоположение на Юпитер не дава пълна победа над коронавируса. Астрологът казва, че човечеството ще диша спокойно едва през 2024-2025 г., когато Уран, Нептун и Плутон ще сменят знаците си, в резултат на което животът на всички хора ще се промени към по-добро.

Четете още: Невероятно, но факт! Цветът на косата показва колко ще живеете