Колко е секси: Ваня Червенкова се щракна в малка черна рокля (снимка)

Ваня Червенкова продължава да топи килограми и по всичко личи, че е решила да постигне перфектното тяло. И определено ѝ се получава.

Бизнесдамата започна борбата с килограмите отдавна, като не залага на безмилостни диети, а на пълна промяна в начина си на живот. Тя залага изцяло на здравословното хранене и непрестанното движение, и тренировки. Неведнъж е споделяла с феновете си в социалните мрежи как гори калории чрез походи в планината и фитнес, а резултатът несъмнено е налице.

През последните месеци Червенкова се е отдала изцяло на най-голямата си страст - пътуванията и дори публикува кадри от обиколка с хеликоптер. Но между публикациите, в които показва къде е и какво прави, Ваня споделя и все по-секси кадри в оскъдни тоалети, които позволяват да видим напредъка ѝ с отслабването.

View post on Instagram
 

На едно от последните си сторита тя се показа в малка черна рокля, която несъмнено ѝ подхожда и прави невероятен контраст с ослепително русата ѝ коса. Също така забелязваме, че бизнесдамата вече може да се похвали и с изваяни крака като на модел.

Четете още: Мария Силвестър би шута на младото си гадже