Автор
Woman.bg

Мария Силвестър би шута на младото си гадже

В продължение на близо 2 години Мария Силвестър имаше връзка с доста по-младия от нея Михаил Пенев. Уж всичко между тях вървеше добре, но според запознати напоследък са се появили проблеми в рая. Голямата разлика във възрастта им (цели 17 години) явно е започнала да оказва своето влияние и двойката се е разделила. За това намекна и актрисата в социалната мрежа.

Мария прекара последните дни на легло, защото е с навехнат крак. Тя сподели, че е паднала и е наранила единия си крайник, но състоянието й не е сериозно. Синеоката брюнетка вече се възстановява. Докато си почива, тя намира време да отговаря на почитателски въпроси, както Hotnews.bg първи писа.

View post on Instagram
 

„Приятелят ми е по-малък с 10 г. Усеща ли се понякога тази разлика и как се справяте вие?”, попита фенка на Силвестър в инстаграм. В отговор актрисата и водеща написа следното: „Усеща се особено ако нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето. Как се справям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват. Но най-важното е да сте в хармония със себе си”. С този коментар водещата на „Бригада Нов Дом” загатна, че наистина е разделена с Михаил, предполага "Уикенд". Тя допълни, че правилният човек би трябвало да те кара да растеш, да се развиваш и да си щастлив. Всичко останало по думите й било загуба на време.

Близки до Мария издават, че тя в действителност е имала конфликт с младото си гадже. Дали обаче раздялата им е окончателна, не е съвсем сигурно. Току-виж Силвестър размисли и отново го прибере в обятията си.

View post on Instagram
 

Водещата е на 44 години и има син в тийнейджърска възраст от брака си със Силвестър Силвестров. Тя е категорична, че не иска повече деца и няма сила на света, която да я отведе отново да олтара. От друга страна, Михаил няма наследници и според запознати вече се замислял в тази посока. Това разминаване в житейските възгледи довело до първото по-сериозно сътресение във връзката му с актрисата.

Четете още: Сашо Кадиев чака второ бебе?