Лудо влюбената Райна, която отскоро върти любов с красивия ветеринар Вергил, май ще се окаже, че е виновница за раздялата му с друга жена. А дори може да се окаже, че на всичкото отгоре е и... женен.

View post on Instagram
 

Близки домладия доктор твърдят пред "България днес" твърдят, че Вергил е бил сериозно обвързан преди да се хвърли в леглото на гласовитата македонка. Дали наистина обаче той е казал "Да" на друга жена, преди да срещне Райна, остава загадка.

Факт, който трудно може да се забрави обаче, е, че изпълнителката упорито криеше самоличността на любимия си, като само загатваше, че има половинка до себе си със снимки на две чаши за вино или кафе от кухненския плот в дома им. Едва няколко месеца по-късно певицата благоволи да засвидетелства отношенията си с Вергил с общ кадър.

Познати на двойката дори уверяват, че двамата искат да имат общо дете.Певицата, която се отдаде през последните години на учене и пътешествия, ще закръгли 40 години на 30 септември, така че напълно възможно е тя да е решила да се заеме с тази важна задача в своя живот.

Четете още: Починалият от коронавирус фолкпевец Ангел е бил с тежка диагноза на сърцето