Починалият от коронавирус фолкпевец Ангел е бил с тежка диагноза на сърцето

29 септември 2021 | 13:01
31295
6
Снимки: Instagram
6

Трагичната смърт на 35-годишния попфолк певец Ангел разтърси страната и за него скърбят не само семейството му, но и неговите почитатели. Внезапната загуба на звездата събуди множество въпроси, свързани със здравословното му състояние и лечението му в болницата, където е издъхнал.

Според официалната информация звездата от лекия жанр е починал вследствие на коронавирусна инфекция. Други подброности не бяха дадени до този момент. Оказва се, че преди десет години певецът е получил диагнозата прединфарктно състояние с трайни поражения на миокарда. Манията му да прилича на култорист го тласка към решението да да приема стероиди и хранителни добавки за бърз ефект, пишат от "Блиц".

Зад гърба си е имал тежка депресия, а загубата на майка му по-късно , която загива в катастрофа, е травмирала младия мъж още повече. 

Ангел се разболял от пневмония десет дни преди постъпването си в Пета градска болница, където бил приет заради постоянна висока температура. Тъкмо когато се почувствал по-добре и дори планирал да напусне болницата, пвнезапно получил тежък задух и бил преместен в ИСУЛ.

Близки и приятели на Ангел ще си вземат последно "сбогом" с него на 5 октомври в Централно софийски гробища от 13 часа. Погребението е отложено с повече от седмица, тъй като в момента върви разследване по обстоятелствата около неговата смърт. 

Четете още: Годеницата на починалия попфолк певец Ангел сподели нещо страшно

Още по темата

Коментари

6
  30 септември 2021 | 23:57 отговор
 

 
5 Готин
  30 септември 2021 | 08:46 отговор
 

За тава,че никой не иска да се ваксинара,все лекарите са виновни.Ето това е българина,все някой му е крив. Иначе лека му пръст.

 
4 Мира
  30 септември 2021 | 00:10 отговор
 

Четейки цялата информация и знаейки колко стари са апаратите, съм на мнение, че е убит от некомпентност за правилно доизиране на кислорода!

 
3 Кънчо
  29 септември 2021 | 20:45 отговор
 

Флорче, връщай се в трети клас мила. Граматиката ти яко куца.

 
2
  29 септември 2021 | 16:02 отговор
 

И кой ви е източника? Защото приятелката му каза, че не е "страдал" от никакви заболявания.

 
1 Вальо
  29 септември 2021 | 14:39 отговор
 

Е, и? Що ни занимавате с този убиец на ценности и бъдеще на младото поколение? ЗАЩО? ПЛАЩАТ ЛИ ВИ? МНОГО ЛИ? ЕБАЛНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 
Емчо
29 септември 2021 | 16:36

Не харесвам чалга културата и този изобще не съм го чувал, но е не само жалко, а трагично, че млад човек се е споминал заради простотията в здравната ни система.

 
ДО ЕМЧО
30 септември 2021 | 19:01

СПОМИНАЛ СЕ Е ЗАЩОТО НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ, ЗАЩОТО Е ЗОБИЛ СТЕРОИДИ УВРЕДИЛИ СЪРЦЕТО МУ! А Т.НАР. "ПРОСТОТИЯТА В ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА", Е ЧАСТ ОТ ОБЩАТА ПРОСТОТИЯ, КОЯТО СЕ СЕЕ ОТ ЧАЛГАТА!

Добави Коментар

Най-четени