Фолкпевицата Нелина има голям повод за щастие и гордост! През уикенда тя сподели, че синът ѝ Кристиян вече е пълнолетен и сподели снимки в мрежата от партито по случай рождения му ден.

"На 2 октомври 2003 беше най-щастливият ден в живота ми,защото тогава родих моя син Кристиян-най-скъпото за мен!

Мило мое момче ,от днес ти вече отваряш нова страница в живота. Нека най-доброто ти предстои -здраве,любов,верни приятели,духовно израстване,попътен вятър и от всичко хубаво по много! Поеми смело своя път, а аз винаги ще съм до теб! Бъди ми благословен, Крисче!", с тези думи певицата показа колко горда майка е и поздрави първородния си син.

Дълго време в средите се спекулираше кой е бащата на момчето, тъй като Нелина упорито криеше на кого е родила наследник. Години наред се твърдеше, че Коко Динев е направил дете на Нелина, вероятно заради факта, че попфолк певиците са му слабост и има деца от Емилия и Анелия. Тези слухове обаче се оказаха лъжливи и 15 години след раждането на Кристиян се разбра кой е бащата. Нелина била лудо влюбена в друг бизнесмен - Даниел Димитров, за когото разбрала, че е женен, едва след като забременяла. И въпреки че е била разстроена от факта, че е била лъгана, тя решава да роди сина си и дори не съобщава на бащата, че е бременна чак до началото на девети месец.

В първите месеци след раждането отношенията между певицата и Даниел са били обтегнати, но през годините те успяват да се споразумеят и бащата участва активно в отглеждането на Кристиян, а всички противоречия са останали в миналото. До ден днешен Нелина не е открила любовта, но е безкрайно щастлива, че е успяла да стане майка.

Четете още: Синът на Иво Карамански и Нели Атанасова пострада сериозно в катастрофа