Последната публична изява на рапъра Криско и съпругата му - Цвети, предизвика сред зрителите вълна от съмнение, че между двамата любовта май куца.

На подобни мисли наведе поведението на двойката по време на шоуто на Рачков преди няколко дни, където липсваше каквото и да е съприкосновение и огън в отношенията помежду им.

Двамата видимо бяха дистанцирани един от друг, а когато им се наложи да отговарят на въпроси, свързани с интересите им и интимния им живот, то видимо се разминаваха в отговорите си.

В тази връзка да припомним, че неотдавна се появиха слухове, че музикантът и приятелката му са се разделили, а причината за това била в отношението на изпълнителят към отглеждането на децата им или по-скоро в липсата на такова отношение.

Нито Цвети, нито Криско отрекоха или потвърдиха информацията, но е факт, че двамата нито бяха забелязвани заедно на събития, нито публикуваха общи снимки в последно време.

Препомняме, че преди около месец Криско сподели мила снимка от рождения ден на дъщеричката си Амая, която навърши на 21 септември 2 годинки.На фотото обаче липсваше майката Цвети.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето в обятията на какъв мачо се гушка красивата асистентка на Рачков (Снимка)