Повелителката на модата – Ана Уинтур, която на 3 ноември навърши 72, получи най-хубавият подарък за личния си празник. Главният редактор на Vogue се сдоби с внуче и е на седмото небе от щастие.

Новороденото е момченце е първо дете за дъщерята на Уинтур - Бий Шафър (телевизионен продуцент) и съпруга ѝ Франческо Карозини - син на починалата главна редакторка на италианския Vogue - Франка Созани, която освен колега е била и много добра приятелка на Ана.

С радостната вест се похвали самата Шафър, като сподели снимка на сина си в Инстаграм. Той е проплакал за първи път на бял свят на 25 октомври и носи звучното и красиво име Оливър.

View post on Instagram
 

Младите родители и звездната баба не могат да си намерят място от щастие, споделя източник пред PageSix.

Бий и Франческо се събират под един покрив през 2016 г, а две години по-късно си казват "Да" на великолепна церемония в Лонг Айлънд, на която присъстват около 150 гости. Сред гостите е и актьорът Колин Фърт, който изнася специално слово в чест на младоженците.

View post on Instagram
 

Това не е първото внуче на Ана Уинтур. Жената институция в модния свят има и 4-годишна внучка - Каролайн, която е дъщеря на сина ѝ Чарли Шафър.

„Ядрената Уинтур“ - така наричат Ана заради мощното ѝ влияние в модната индустрия. От 1988 г. насам тя заема позицията на главен редактор във Vogue и до голяма степен продължава до ден днешен да диктува световния моден бизнес.

За нея можем да кажем, че е безмилостна и перфектна във всичко, което прави. Още от ранна възраст, благодарение на баща си тя разбира, че тайната на успеха се крие в упоритостта и решителността. Тя казва: „Дори и да не съм съвсем сигурна, заставам зад думите си и показвам, че знам какво искам и за какво говоря.“

Всеки иска одобрението ѝ – едно нейно кимване е гаранция за успешна кариера. Само една нейна дума е достатъчна, за да издигне или да срине кариерата на всеки дизайнер.

А дали безмилостната Ана има някакви слабости? Всъщност да. И това са децата ѝ. 30- годишната ѝ дъщеря Бий и 32-годишният ѝ син Чарли са рожби на любовта ѝ с детския психиатър Дейвид Шафър, с когото Ана има брак в продължение на 15 години, след което двамата се развеждат. Любопитен факт около майчинството на Ана е, че тя връща на работа едва няколко дни след раждането и на двете си деца. Въпреки това тя е настоява да ги кърми и винаги е намира време да им отдели внимание сутрин преди работа. Още от бебета Уинтор е взимала малчуганите със себе си по всички модни събития.

Четете още: Мария Илиева: За първи път обичам!