Във Виена: Ваксинираш се и получаваш 30 минути безплатен секс в публичен дом

Покрай тази пандемия светът се превърна в едно много по-различно място. За съжаление, не бихме казали, че промяната е към по-добро, но определено животът избощо не е такъв, какъвто беше само допреди 2 години.

Коронавирусът преобърна дните на всички ни, но ситуацията бележи известно подобрение, след като бяха създадени няколко ваксини за превенция. Темата с имунизирането все още е деликатна на територията на България и за някои части от света, но като цяло в по-развитите държави сякаш ваксинацията върви с по-бързо темпо. В някои страни се предлагат какви ли не облаги и примамливи оферти, само и само хората да се решат на ваксина. А един публичен дом във Виена сложи много страни в задния си джоб по атрактивни предложения.

Заведението за платени интимни ласки предлага ваксинация, срещу която всеки доброволец да се имунизира ще има право да избере която си пожелае дама от работещите в публичния дом и да се любува 30 минути на сексуалните ѝ услуги. Напълно безплатно.

Промоцията ще бъде по четири часа всеки понеделник през ноември и е опит да бъдат окуражени мъжете да се имунизират. И определено бихме поздравили собствениците на публичния дом за примамливото предложение. В Австрия бяха въведени изключително строги рестрикции за неваксинирани - те не могат да посещават ресторанти, хотели, фризьорски салони и големи обществени събития. Но вероятно дори и тези мерки не могат да стимулират народа да се ваксинира. Кой знае - тактиката на публичния дом може да предизвика повече мъже да се имунизират.

А ето и официалното обяснение на сосбтвеника на публичния дом за изключително оригиналната му идея:

"Гледах статистиката и прочетох, че ни трябват 70-75 процента ваксинирани, за да постигнем стаден имунитет, но в момента сме едва на 63 процента. След това видях в статистиката, че предимно мъже, повечето мъже - мигранти, отказват ваксинация и дори не знаят, че могат да бъдат имунизирани. Затова искахме да се насочим към тази група и решихме да направим тук ваксинационен център", заяви управителят на клуба Петер Ласкарис.

Четете още: Да си поемем глътка въздух - повечето деца все още боледуват леко