Николета Лозанова явно си пада по кулинарните творения и приготвянето на вкусни гозбички. Плеймейтката посрещна любимия си вратар Ники Михайлов след мач с топла супа, забъркана от нея самата, научихме от HotArena.

View post on Instagram
 

Половинката на палавата брюнетка спаси дузпа и опази вратата си непокътната при домакинството на "Ботев" (Враца) в понеделник вечер. За да възнагради избраника си за геройската му игра, инфлуенсърката с най-много последователи у нас се развихри в кухнята, наметната по... бях халат.

"Най-добрата за всички времена. Папараци вкъщи", написа Михайлов в социалните мрежи и засне тайно видео от домашната идилия, на което се вижда как тя пълни черпака и налива цяла купа за своя юнак.

Красавицата и футболистът споделят един покрив от 2016 г. насам. Двамата се събраха отново, след като Лозанова сложи край на брака си с друг популярен футболист - Валери Божинов, от когото има дъщеря - 9-годишната Никол. Известно е, че Ники е стара любов на Николето още отпреди романса ѝ с Валери.

Известно е обаче, че Николета и Ники предпочитат да се хранят извън дома, при това в неслучайни ресторанти. Знае се, че футболистът е близък с популярния готвач Боби Серафимов, който държи три заведения в София, едното от които на базата на националите в Бояна.

Само преди няколко дни футболната половинка засне провокативна спортна фотосесия. Тя заложи на баскетбола, като взе оранжевата топка в ръка и дори се качи върху баскетболен кош на 3,05 метра височина.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани се събра с детето, но само за малко...