Тя беше луда по бившия си, но когато той се върна, стана дооста лошо

Случвало ли ви се е да се съберете с любовта на живота си, но той да ви изостави заради друга? Прекарвате дни, седмици, месеци в тъга, липса, гняв и цял куп смесени чувства. Един ден той се завръща триумфално, а вие най-накрая мислите, че всичко ще е наред. Докато не се влюбите в друг...

"В продължение на 10 години имах връзка с мъж, който наистина беше любовта на живота ми. Бяхме чудесно семейство, роди ни се дъщеря, но един ден той ме изостави, заради жена която срещна във фитнеса.

Бях съкрушена, не знаех какво да правя, месеци наред се чувствах изгубена. Не можех да си обясня как е възможно той да зареже семейството ни и да отиде при друга. Виждах я във всяка жена на улицата, чудех се какво толкова има тя, което аз не можех да му дам. Отслабнах драстично, защото нямах никакъв апетит, целият ми свят се срина...

Един ден колега от работата, с когото сме приятели, ме попита какво се случва, защото беше видимо колко зле се чувствам. Оплаках му се, а той ми даде невероятна подкрепа. Беше до мен, чувахме се често, говорехме, сякаш се превърна в мой личен психотерапевт.

Едва няколко седмици по-късно мъжът, който ме остави с лека ръка, ми се обади. Но вече беше късно. Влюбих се в колегата, с когото прекарахме много време заедно. Помежду ни се беше случило нещо специално. Отдавна не се бях чувствала толкова хубаво.

Бившият ми обаче продължи да ме преследва. Убеждаваше ме да се съберем за доброто на детето ни. И манипулациите му се получиха - събрахме се, направих всичко възможно да възстановим отношенията си, но явно той наистина закъсня много. Сърцето ми вече не му принадлежи и повече от всичко искам да бъда с човека, който беше до мен, когато бях толкова съсипана. Той беше рамото, на което плачех. Сега е мъжът, в когото съм влюбена до полуда, но за съжаление всичко се беше случило в грешния момент.

В продължение на месеци той ме чакаше да напусна бащата на детето си и преди няколко дни ми съобщи, че вече не можем да се виждаме, защото е срещнал друга жена...", А.

Съветът на специалист:

Урокът, който е трябвало да научиш, е много тежък. Но истината е, че колегата ти е искал да бъдете заедно, докато ти не си бързала това да се случи, искала си да дадеш втори шанс на човека, от когото имаш дете. Приеми, че сега семейството е най-важното за теб и са нужни усилия. Имаш дъщеря, имаш и мъжа, с когото сте я създали, а чувствата ви могат да бъдат същите, както преди. Просто се посвети на този човек и заедно ще преодолеете трудностите.

Четете още: Само мъжете се влюбват от пръв поглед?