Мистерията се заплита: Алек Болдуин не е дръпнал спусъка на пистолета

Алек Болдуин не е дръпнал спусъка на пистолета, с който през октомври на снимачната площадка на уестърна „Rust“ бе убита Халина Хътчинс. Това обяви американският актьор в първото си интервю след фаталния изстрел, което той даде за ABC News.

“Не съм дърпал спусъка. Никога не бих насочил пистолет към никого и не бих дръпнал спусъка. Никога", каза Болдуин по време на разговора. Той обаче не уточнява как тогава е бил произведен изстрелът, вследствие на който загина операторката Хътчинс. Болдуин не може да си обясни и как в цевта е попаднал боен патрон и защо изобщо е имало бойни патрони на снимачната площадка.

В разговора актьорът казва няколко пъти, че това е най-лошото нещо, което се е случвало в живота му. „Дори сега не мога да повярвам, че това се случи. Не ми се струва да е истина“, посочва със сълзи в очите актьорът. За Халина Хътчинс Болдуин казва, че е била човек, който хората не само са харесвали, а са обожавали.

Повече за случая ще разберем след излъчването на цялото интервю по-късно днес. Очаква се то да даде отговори на тежките въпроси, които всички си задават след нещастния инцидент. Засега достъпна е малка част от разговора с Болдуин.

View post on Instagram