Нина Добрев се вихри върху сноуборда в компанията на любимия си Шон Уайт

Канадската актриса с български корени Нина Добрев отпраши за Австрия заедно със своя любим - олимпийския медалист Шон Уайт. Там нашето момиче се включи с ентусиазъм в спортната подготовка на своя приятел.

Неотдавна пък световноизвестният американски сноубордист, трикратен олимпийски шампион в дисциплината сноуборд халф-пайп от Зимните олимпийски игри в Торино 2006, Ванкувър 2010 и Пьонг Чанг 2018 призна на всеослушание, че Нина го е била на първото им съвместно състезание по сноуборд!

View post on Instagram
 

Уайт, който в момента е една от легендите на този спорт, сподели, че половинката му го е победила, докато той си е мислил как точно да застане, за да може да я хване най-добре, в случай, че тя тръгне да пада.

View post on Instagram
 


„Спомням си първия ни ден, когато карахме заедно и се готвех да я хвана, ако тя падне. Аз тръгнах надолу по хълма бавно, за да чакам Нина да пристигне, а за мое изумление обаче тя ме подмина и накрая тя ме чакаше долу. Някак си караше по-бързо от мен“, разказа той пред сп. People.

В същото интервю чаровният спортист заяви, че е особено щастлив от факта, че той и Нина споделят не едно или две общи хобита. А вероятно фактът, че избраницата на сърцето му умее да се справя много добре и с предизвикателствата на сноуборда, най-вероятно е заинтригувал Уайт най-силно.

View post on Instagram
 

Самата Нина използва своя Инстаграм акаунт, за да демонстрира завидните си умения по сноуборд някъде из снежните планини на Австрия. Там 35-годишният Шон се подготвя за петото си участие на Зимните олимпийски игри догодина. През последните седмици той тренира в Европа (Австрия и Швейцария), но скоро ще продължи тренировките си в САЩ.

View post on Instagram
 

32-годишната звезда от „Дневниците на вампира“ и професионалният сноубордист са заедно от 2020 г. насам.

View post on Instagram
 

Двамата се запознават случайно, докато са на сафари-ваканция в Южна Африка. По думите им първоначално мимолетната ваканционна афера между тях постепенно прераснала в бурна страстна любов. Двамата се сближили особено много по време на глобалната пандемия от коронавирус и последвалия локдаун през пролетта на 2020 г., когато решили да заживеят под един покрив.

View post on Instagram
 

Двойката често обича да споделя мигове от романтичните си моменти и пътешествия. Те също така не крият и чувствата си един към друг и редовно си изпращат красиви рюбовни послания един на друг чрез социалните мрежи.

"Нина е невероятна. Влияе ми много добре. Тя не само има собствено шоу, собствен свят, занимава се с различни други компании, продуцира филми. Но и ме кара да спазвам същите високи стандарти", казва влюбеният Шон за Нина.

View post on Instagram
 

Четете още: Лейди Гага говорeла девет месеца с италиански акцент по време на снимките на 'Домът на Гучи'