Автор
Ева Григорова

Готови ли сте? Ето ги всички предсказания на Нострадамус за 2022-ра!

Французинът Мишел дьо Нострадам, познат като Нострадамус, е сред най-популярните пророци и астролози в света.

Най-популярният му труд е „Предсказания“ (Les Propheties), чието първо издание излиза през 1555 г. Въпреки това множество от предсказанията на Нострадамус са изключително точни и за съжаление обикновено негативни. Той е успял да предрече някои от най-големите събития в световната история, включително войни и природни бедствия. Астрологът е успял да види идването на власт на Адолф Хитлер, Големия пожар в Лондон, убийството на президента Джон Кенеди и терористичните атаки от 11-ти септември.

View post on Instagram
 

Любопитното е, че предсказанията на Нострадамус няма да се изчерпат скоро, защото те достигат чак до 3797 г. А сега на въпроса - какво е предрекъл той за 2022-ра година?

1. Възможно е метеорит да падне на Земята

От миналата година насам чуваме за възможност метеорит или комета да ударят Земята, но според тълкувателите на Нострадамус е вероятно това да се случи именно през идната година. “Виждате ли огъня, идващ от небето, дългата следа от искри?“, пише астрологът. Подобно събитие би могло да доведе след себе си до различни природни бедствия като цунами и земетресения.

2. Инфлацията ще се задълбочи

Инфлацията ще се задълбочи, което ще доведе до срив на американския долар, а хората ще инвестират в злато, сребро и биткойни.

View post on Instagram
 


3. Изкуственият интелект ще ни превземе

Виждали сме множество филми, в които компютрите и роботите завладяват човечеството, а Нострадамус е предсказал същото развитие. Възможно е през 2022-ра тази прогноза да се сбъдне.

4. Проблемът със световния глад ще се задълбочи

Нострадамус е смятал, че световният глад ще се задълбочи поради въоръжени конфликти. Това ще доведе до миграция на големи групи от хора.

View post on Instagram
 

5. Възможно е избухването на ядрена бомба

Астрологът твърди, че е възможно избухването на ядрена бомба през идната година, което ще доведе до промени в климата и до промяна на позицията на Земята, което пък води след себе си до наводнения и земетресения.

И за да вдъхнем малко надежда, след тези трагични прогнози, ще споделим само, че не всички предсказания на Нострадамус са се сбъдвали през годините. Човешкият вид не е бил унищожен през 1732 г., религиозно преследване не е настъпило през 1792 г., а краят на света не е настъпил през 1999 г.