Автор
Весела Георгиева

Зодиите, които ще се радват на най-голям късмет през идващата 2022-ра. Вие сред тях ли сте?

Приближава годината на Черния воден тигър. И ще донесе много късмет на няколко зодии. Кои са те?

Телците ще са сред най-големите щастливци догодина. До август те ще бъдат във вихъра си в бизнеса, а късметът ще ги съпътства и в личния им живот. Могат да разчитат на съдбата винаги, когато да поемат рискове.А в края на годината ще могат да се похвалят не само с късмет, но и с голям успех.

View post on Instagram
 

Лъвовете също ще влязат в новата година с нова сила. Но ще трябва да запазят своя чар, не да блестят с чужда светлина. Трябва обаче много да внимават, заради нарцисизма си и гордостта, които могат да им изядат главата.

View post on Instagram
 

Стрелците имат изключително големи перспективи за наближаващата 2022 г. За тях ще бъде достатъчно да положат минимум усилия, за да постигнат максимален резултат. Ще се радват наистина на голям късмет. Важно е само да запомнят едно правило: при никакви обстоятелства не трябва да се отклоняват от набелязаните цели. И да не се съмняват в себе си.

View post on Instagram
 

Козирогът ще има по-голям късмет от всички. Но успехът му няма да е лесен. Годината на Черния воден тигър ще тества силата и издръжливостта му. За да завърши успешно 2022 г., трябва да бъде устойчив, постоянен, отдаден.

Вселената обещава безкрайно щастие и на Овена. За да получи това, което иска, той трябва да държи на своето мнение и да стига до финала. Овни, мислете с главата си. И бъдете себе си.

Годината на Металния вол ще награди всички, които могат да се похвалят с постоянство, упоритост, енергия в бизнеса и наказва за мързел, апатия, лъжи и неспазване на думата. Така че покажете всичките си добри качества и животът ще се окаже на ваша страна през 2022 г.