Автор
Весела Георгиева

Ето какви мъже трябва да има в живота ви, за да сте щастливи!

Нямате си гадже, не сте омъжена или пък сте, но какво от това? Всичко тече, всичко се променя. Единственото нещо, което става константа, са приятелите ни. А според специалистите, в живота ни трябва да има по един мъж от следващите четири типа.

Приятел без сексуален интерес

Да, той е мъж, но на вас не ви пука за онова нещо вв гащите му. Защото обичате да прекарвате време заедно, да коментирате наболели теми, да ходите на кино. Той няма да ви спести истината, ако някой от неговия пол се опитва да ви баламосва. И ще го прави без грам скрити мотиви. Той ви е като брат от друга майка.

Само приятел е, но все пак прехръкват искри

Ха, да, мислите за него късно вечер. Но само мислите. И най-добре е да спрете дотам. Със сигурност сексът няма да е върхът, а след това връщане назад няма. По-добре си общувайте близко, но не и опасно. Така винаги ще имате под ръка истински мъж, когото да ядосате или да накарате да ревнува - здравословно.

Приятел, който си пада по неговия си пол

Всяка жена го има в сърцето си и често прекарва времето си с него. С него можете да се оплаквате от мъжете един на друг и да плачете, докато гледате любимия си сериал. Но не забравяйте - той все пак е мъж. Който ви обича безрезервно и няма да ви изневери.


Приятел, с когото флиртувате, но живее извън града

Може би сте го срещнали по време на командировка, или той е стар приятел от университета, с когото държите връзка през Facebook. Всъщност няма значение, че всичко, което имате, е безобидна влюбеност, съчетана с няколкочасово пътуване. Възможно е да изконсумирате влечението си, но ако се удържите, винаги ще имате на разположение лечебната сила на 20-минутен чат, когато вашето сексуално самочувствие е потиснато.