Как може да е толкова секси: Синди Крауфорд се щракна по халат (снимка)

Синди Крауфорд за пореден път доказа, че напълно заслужава титлата супермодел. Тя несъмнено е една от най-сексапилните и необикновени красавици в света на модата и дори ходът на времето не може да промени този факт.

И макар много от днешните хубавици да използват фотошоп и всякакви филтри, за да подсилят чара си и да изглеждат максимално съвършени, Синди просто не се нуждае от тези неща. Тя е фатално неустоима и в погледа ѝ се чете, че го знае. Крауфорд е от тези жени, които приемат годините си с гордост и никога не се е колебаела дали да се покаже без грим, а публикациите ѝ в мрежата го доказват на сто процента.

View post on Instagram
 

За тялото ѝ също бихме могли да кажем много, но все ще звучи скромно. На една от последните снимки в мрежата, Синди показа прелестната си фигура в уютен, бял халат, а ние сме възхитени от безкрайните ѝ изваяни крака. И дано, когато един ден стигнем годините ѝ, цели 55, да можем да се похвалим поне с частица от подобна на нейната перфектна визия.

View post on Instagram
 

Супермоделът не крие, че все още отделя голяма част от времето си, за да се грижи за външния си вид и здравето си, като тренира всеки ден и внимателно следва хранителен режим, въпреки че признава, че шоколадът винаги я е изкушавал и винаги има един под ръка.

Но как да не ѝ простим за няколко парченца, като изглежда толкова красива и вдъхновяваща десетилетия наред?

Четете още: Шок! Защо Пенелопе Крус се появи на червения килим в рокля за бременни?