Възможно ли е хирург-сухар да живее с две жени разкрива най-новият български сериал, чиято премиера не бива да изпускате днес от 21.00 часа по БНТ. Млади и невтръснали актьори, естествени диалози-нещо рядко за родни сериали, красиви гледки от Бургас и не на последно място –ненатрапчив хумор правят от „Аз и моите жени“ приятно зрелище. В центъра на сюжета е Филип (Димитър Живков)- амбициозен, ерудиран, възпитан и модерен, но праволинеен лекар, който предпочита чай пред ром и класическа музика пред една цигара с трева.

Кристина(Мария Сотирова), с която планира да остарее, е не само млада и красива, но и почти негово копие, като изключим паник атаките, които я тормозят при среща с властния й баща. На другия полюс е лудата купонджийка Мая (Христина Джурова). Тя е свободният дух, който Филип никога не е вярвал, че би го привлякъл.

Тя е абсолютната противоположност на кротката и смирена Кристина. Тази искра бързо се превръща в огън, който не може да бъде овладян и неминуемо води до трудни избори.

Коя от двете жени ще избере Филип, ще разберат ли те една за друга ще узнаем в края на февруари, когато сериалът приключва. Той ще се излъчва всяка сряда и четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1 и е задължителен за почитателите на смисленото кино.