Колко сладко! Находчив баща успя да накърми бебето си с бутилка, скрита под тениската му и със снимка на майка му (Видео)

Когато говорим за кърмене на бебе, майката е незаменима. Е, този случай доказва тъкмо обратното, подсещайки ни за израза, че всяко правило си има изключение. Както и че всичко е възможно, стига да имаш желание да го направиш и находчив ум, за да го реализираш.

26-годишната Рания Мавромара, която живее в Лондон със семейството си, изпада в шок, когато преди няколко дни заварва съпруга си Ървин, 24 г., опитващ се да нахрани 11-месечната им дъщеричка - Селин.

До онзи момент бебето не е склонно да се храни от никого, освен от Рания. Но Ървин не открива хитър начин да го направи.

"Бях доволна и в същото време тъжна, че мога да бъда заменена, и то от някаква си снимка с моя лик, но това ми даде време да свърша някои домакински задължения. Дъщеря ни напоследък изпитва известно безпокойство при раздяла с мен и се утешава само когато я държа и храня и затова се опитахме да използваме снимката ми, за да мога да имам минута за себе си", споделя пред "Дейли мейл" Рания, която е учен по биомедицина

Специално за целта Ървин изрязва дупка в гърдите на стара тениска, поставя като маска на лицето си портретна снимка на съпругата си и... viola... методът проработва.

"Той беше виждал нещо подобно преди време в група за татковци във Facebook и мислеше да го изпробва", признава щастливата майка на две деца, случила и на прекрасен съпруг и баща. "Намерих го наистина за забавно!", завършва тя.

Четете още: Бременната Джорджина сподели сладка снимка как децата ѝ целуват коремчето в очакване на близнаците