Идолът на милиони жени и мокрият сън на милиони мъже по света, Никол Кидман, изгря на корицата на новия брой Vanity Fair и определено успя да зашемети всички. И въпреки че изглежда меко казано превъзходно за годините си, въпреки че може да засрами безброй 20-годишни красавици, отнесе тежки критики за тоалета, с който позира за фотосесията.

На снимките Никол е облечена в скандалната, според мнозина, пролетна колекция на Miu Miu 2022, а тоалетът е къс топ, комбиниран с минижуп, високи чорапи и обувки на ниски токчета. Визията ѝ наподобява почти изцяло аутфита на Бритни Спиърс от първия ѝ хит Hit Me Baby One More Time.

View post on Instagram
 

След като корицата бе публикувана в Инстаграм профила на Vanity Fair, много потребители в мрежата скочиха срещу визията на Никол Кидман. Сред тях имаше и фенове на актрисата, които не проумяват как е възможно тя да се е съгласила да излезе пред света с този тоалет.

"Тя е уважавана актриса, номинирана за Оскар. Защо се е облякла като ученичка? Определено не е добре", "Ще се радвам да науча концепцията зад тази снимка...защото не я схващам", "Никол Кидман е невероятна, но тази визия е ужасна. Шокирах се, че се е съгласила да се снима по този начин", гласят само част от нападките срещу актрисата.

View post on Instagram
 

Мнозина определят визията ѝ като "зловеща" и "трагична", но като цяло колекцията на Miu Miu за пролет 2022 не е толкова добре възприета. Преди Никол, Емили Ратайковски и Хейли Бийбър заложиха на нея и също не бяха посрещнати единствено с похвали.

Четете още: Топ тенденции в модата за пролет/лято 2022: Дълбоки деколтета, ярки цветове и дрехи с отворен гръб