Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Обрати в любовта и страстен романс дебне Лъва през март

Скъпи Лъвове, вероятно ще трябва да се справите с неочаквани промени този месец. Социалните планети (Юпитер и Сатурн) този месец ви дават възможности за растеж във вашите финанси, но в същото време изискват внимание и предпазливост в личните и професионалните ви отношения.

Старайте се да избягвате ситуации, които могат да ви поставят в трудна позиция. Трябва да се отървете от безкрайната въртележка със задължения. Не влизайте в сблъсъци със заобикалящата ви среда и внимавайте какво на кого казвате.

Ако избягвате напрежението и конфликтите в работата си, действията ви ще бъдат продуктивни, а не разрушителни, и се грижете повече за здравето си, защото този месец е много натоварващ и стресира както психологически, така и физически. Не забравяйте да подсилите отслабения си имунитет. Ще трябва да си почивате повече у дома. Може да не сте в състояние да поддържате високо енергийно темпо.

През март трябва да се съсредоточите повече върху почивка и релакс, да възстановите силите си. Слънчева позиция в Риби (до 20 март) може да повиши прага на вашата интуиция и емпатична чувствителност, като същевременно ви помага да приемете личната трансформация.

Обърнете повече внимание на партньора/ката си и се опитайте да разберете неговите/нейните нужди. Не ги обвинявайте за нещата, които само си представяте. Освен ако нямате доказателства за техните лъжи или полуистини, не влизайте в конфликт с тях. Може да почувствате, че има конкуренция между вас и партньора ви, но ще трябва да се погрижите атмосферата да не стане противоречива.

Единственият начин да постигнете здравословен напредък във връзката си е да се подкрепяте взаимно. Любовният ви живот може да приеме неочакван и интересен обрат. Ако сте необвързани, има голяма вероятност да попаднете в страстна любовна история.

Четете още: Раци, началото на пролетта ви радва с приятни моменти и повече пари