Автор
Весела Георгиева

Краси Радков с невероятна жертва в името на Капките. Саното едва се задържа на токчетата на Риана

Мариана Попова грабна победата в последния епизод на "Като две капки вода" изпълнението си, вдъхновено от Rag’n’Bone Man и парчето "Skin". Гвоздеят на вечерта обаче бе изпълнението на Краси Радков, който влезе в образа на Бионсе.

Той вложи цялата си енергия и професионализъм, за да изпълни песента си. И успя да спечели сърцата и на зрителите, и на журито.

Любопитен факт е, че на Краси му се наложило преди да се качи на сцената да посети козметик, за да... обезкосми краката си!

"Аз съм от едно поколение, което уважава космите. Но трябваше да се подложа на кола маска, за да се доближа максимално до образа и да не изглежда все пак гротескно", заяви Краси в "Капките".

50-годишният комик накара зрителите да се превиват от смях с вида си, но със сигурност спечели любовта и възхищението им. Всички са категорични, че Радков подходи с пълен професионализъм към непосилната задача и на моменти наистина се доближаваше до оригинала.

"Няма нищо смешно в образа му. Аз видях Бионсе на 50, 60 или 70... Наистина си я представих като по-стара", пише зрител, вдъхновен от Радков.

View post on Instagram
 

Другото уникално изпълнение бе това на Александър Сано. Той се превъплъти в образа на уникалната, бременна в момента изпълнителка Риана. И беше наистина култов. Не само като поведение, като умение да се задържи на поне 10-сантиметровите токчета, но и като опит за доближаване до стила на пеене.

Следващата седмица зрителите ще видят Руслан Мъйнов преобразен като Крисия, Алисия ще влезе в образа на Володя Стоянов, Моню Монев ще е Джеймс Браун, Есил Дюран ще излезе на сцената с изпълнение на AC/DC, Крисия като Барбара Стрейзънд, Анелия ще имитира Ед Шийран, Краси Радков ще влезе под кожата на Мими Иванова и Развигор Попов, Александър Сано ще трябва да имитира перфектно Гери-Никол, Дарин Ангелов ще се превъплъти в Ани Ленъкс, а Мариана Попова ще изненада зрителите като Румънеца и Енчев.