Ех, тези рокли: Лейди Гага допусна грандиозен гаф на червения килим

На церемониите по връчването на филмовите награди, които се провеждат почти всеки ден в навечерието на Оскарите, Лейди Гага се появи в тоалети, достойни за кралица.

Отличията на "Британската филмова и телевизионна академия" (БАФТА) бяха раздадени в Роял Албърт Хол, а часове по-късно станаха ясни и победителите от "Изборът на филмовите критици", излъчвани едновременно от Лос Анджелис и Лондон.

Някои знаменитости, сред които и самата Лейди Гага, присъстваха и на двете церемонни в британската столица, появявайки се в различни визии.

На наградите БАФТА 35-годишната звезда зашемети с тъмнозелена рокля Ralph Lauren.
Дългият модел от кадифе и копринена тафта с дълбоко V-образно деколте бе допълнен от чантичка от пера на същия дизайнер, бижута Tiffany & Co. и боти на екстремно високи платформи.



По-късно същата вечер Лейди Гага заложи на Gucci, обличайки шармантен модел на италианската марка за наградите "Изборът на критиците". Роклята комбинира няколко елемента – дантелени ръкави, черно бюстие и долна част в жълто, украсена с камъни. Между двете визии, носени в една и съща вечер, няма как да не възникнат сравнения, но оставаме на вас да прецените кой от тях стои по-добре на Гага.



И всичко щеше да е перфектно, ако звездата все пак не бе избрала рокля с толкова дълъг шлейф, с който рискува да си нанесе сериозни физически травми. Някои пък съзряха в екстравагантното ѝ бюстие прилика с ушите на кокершпаньол, отбелязват от "Дейли мейл".



Така по пътя от колата към сградата, където се проведе церемонията, актрисата и певицата се спъна няколко пъти, едва успявайки да запази равновесие. Но като една истинска звезда, тя успя да запази самообладание, продължавайки щедро да дарява присъстващите с ослепителната си усмивка.

Очакваме с нетърпение следващите изяви на Лейди Гага.

Четете още: